industry-3087393_1920

Er is nog budget voor Bedrijvenregeling Dutch Techzone 2020

Meer banen en meer bedrijvigheid is wat de provincie Drenthe en de gemeenten Coevorden, Emmen en Hoogeveen graag zouden willen zien om zo, ook in de coronatijd, de regio economisch te versterken. Om deze reden ondersteunen deze partijen ondernemers die aan deze ambities een bijdrage willen leveren met de Bedrijvenregeling Dutch TechZone 2020 die sinds 20 juli 2020 in het leven is geroepen.
Voor deze regeling is er nog subsidie beschikbaar. Van de totaal 4 miljoen euro voor mkb’ers en 800.000 euro voor het grootbedrijf is er nog beperkte ruimte om projecten te financieren.

De Bedrijvenregeling Dutch TechZone 2020

Deze regeling is in het leven geroepen door de gemeenten Hoogeveen, Coevorden en Emmen. Ondernemers die zich nieuw komen vestigen in één van deze gemeenten kunnen met deze regeling subsidie aanvragen voor een investeringsproject van hun onderneming. Mkb’ers die zich reeds hebben gevestigd in één van de drie gemeenten kunnen daarnaast ook subsidie aanvragen voor de uitvoering van projecten die zijn gericht op uitbreiding. Diversificatie of fundamentele wijzigingen van bedrijfsactiviteiten. Deze uitbreiding moet een bijdrage leveren aan de economische versterking, werkgelegenheid, verduurzaming en/of innovatie in de regio.

Gaat u voor de laatste euro’s?

Voor deze regeling is er nog budget beschikbaar. Er is voor deze subsidie in totaal 4 miljoen euro beschikbaar voor mkb’ers en 800.000 euro voor grote ondernemingen in Drenthe. Van dit budget is nog beperkte ruimte voor het financieren van projecten. Het is daarom nog mogelijk om een aanvraag in te dienen. Het budget wordt verdeeld op volgorde van ontvangst van een volledige aanvraag. Snel indien van de aanvraag is van belang, want op is op. Aanvragen is nog mogelijk tot en met 31 december 2020.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd of uw project in aanmerking komt voor deze subsidie? Neem contact op met ons via telefoon of e-mail.
Telefoon: 06-30040925
E-mail: inf0@scoreadvies.nl

 

Bron: www.snn.nl